Vakıfbank Ekim Ayı Emekli Promosyonu! 15000 Lira Ödemeye Ek Ücretsiz HGS Veriyor

#image_title

Kamu bankası Vakıfbank yaptığı yeni bir duyuruda Ekim ayında da emekli promosyon ödemesi verileceğini açıkladı. Ekim ayında da emeklilere promosyon ödeyecek olan Vakıfbank, maaş aralığına göre değişken tutarlarda ödeme yapacak. Ayrıca, maaşını Vakıfbank’a taşıyan emeklilere çeşitli fırsatlar da sunacak.

SSK, Bağkur, EYT ve Emekli Sandığı emeklilerinin alabilecekleri Vakıfbank emekli promosyon ödemesinde detaylar da netleştirildi. İşte Vakıfbank emekli promosyon kampanyasının şartları ve Ekim ayı güncel emekli promosyon tutarı…

Vakıfbank Ekim Ayı Emekli Promosyonu Kaç TL?

Her dönem emekliler tarafından merakla araştırılan emekli promosyonu kampanyaları, bu ay da öne çıkan kampanyalar arasında yer aldı. Kamu bankası Vakıfbank, maaş aralığına göre yaptığı ödemeleri duyururken, maaşını 3 yıl süreyle bankadan almayı kabul edenlerin promosyon ödemesi alabileceğini kaydetti. İşte Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri:

Böylelikle 10000 lira emekli maaşı alan bir vatandaş, Vakıfbank emekli promosyonu ile 15000 lira ödeme almış olacak.

Vakıfbank Müşterileri HGS Ödemiyor!

3 yıl süre ile emekli maaşını Vakıfbank’tan almayı kabul eden vatandaşlar, emekli promosyonuna ek olarak çeşitli avantajlara da sahip olacaklar. Vakıfbank üzerinden yapılan hiçbir para transfer ya da EFT gibi işlemlere para ödemeyecekler. Ayrıca, otoyollardan ücretsiz geçebilecekleri HGS de verilecek. Kredi kartlarında ise aidat ödemeyecekler.

Exit mobile version