Yeni Yıl Gelmeden Araç Alacaklara Fırsat Listesi: İşte En Uygun Satılan Sıfır Araçlar

#image_title

Araç piyasasında büyük bir dalgalanma başladı. Sıfır otomobillere yapılan indirim ve kampanyalar, araba sahibi olmak isteyenleri umutlandırdı.

Bayilerin sunduğu imkanlar yüzde 15’e varan indirimler, 2023 yılının sonuna doğru araba almak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor.

HEMEN TESLİM DÖNEMİ BAŞLADI

3-6 aylık bekleme listeleri teslime kadar geldi. Markaların ellerinde bulunan araçlar fazlalaştıkça piyasa eski günlerine geri dönmeye başladı. Sıfır araç alacaklar için internet sitelerinde bulunan fiyat listelerine göre en ucuz modeller belirlendi.

Konuyla alakalı açıklamalar yapan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel şu ifadeleri aktardı:

“İMAS Derneği olarak yaz sezonu ortasında yaptığımız yazılı ve sözlü mülakatlarda sıfır araçta yaşanan bollaşma ve Ticaret Bakanlığı’mızın piyasa düzeni ve ayrıca fiyat istikrarına dair attığı etkili adımlar neticesinde kayıt dışı ticaretin sektörden el çekeceği, fiyat dengelerinin pandemi öncesi hale geri geleceği ve yıl sonunda sıfır araçta ciddi indirimler ve kampanyalar düzenleneceğinden sık sık bahsetmiştik.
Geldiğimiz noktada bayilerin kendi bünyelerinde sıfır ya da çok uygun faiz oranlı kredi imkanları sunduğu ya da yüzde 15’e varan ciddi indirimler uyguladığını görüyoruz. Dikkat çekici ve avantajlı olan kampanyalar ise sunulan krediler ve fiyat düşüşleri.

Banka kredisine ulaşmanın güç olduğu ve yüksek faizler talep edilen ortamda bayilerin sunduğu uygun faizli krediler, otomobil almak isteyen vatandaşlarımız için önemli bir avantaj. Öte yandan kredi kullanmadan otomobil almayı düşünen vatandaşlarımız da cazip fiyat indirimlerini değerlendirerek otomobil sahibi olabilirler.” dedi.

YENİ YIL GELMEDEN ALINABİLECEK EN UYGUN SIFIR ARAÇLAR

VOLKSWAGEN

SEAT

SKODA

CITROEN

DACIA

FIAT

FORD

HYUNDAI

Exit mobile version