Sakarya Hastane Bölgesi İçin Büyük Otopark Projesi İhalesi Başlıyor

#image_title

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, hastane bölgesinde parklanma sorununa çözüm olacak önemli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Toplamda 4 bin 561 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan 530 araçlık otopark projesi için 29 Eylül Cuma günü yapım ihalesi düzenlenecek.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 106 yataklı Acil Durum Hastanesi, Afet Koordinasyon Merkezi, eczaneler ve Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi ile Ticaret Merkezi gibi önemli tesislerin bulunduğu bölgede, bu proje ile parklanma sorununun kökten çözülmesi hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yüce, otopark projesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sağlıkta Sakarya’nın üssü haline gelen bölgede parklanmaya etkili bir çözüm sunacaklarını aktaran Yüce, “Hastane bölgemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 250 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 106 yataklı Acil Durum Hastanesi, Afet Koordinasyon Merkezi ve eczaneler bu bölgede yer alıyor. Aynı zamanda Tıp Merkezi ile Ticaret Merkezimiz de burada tamamlanıyor. İnşallah hayata geçireceğimiz projeyle bölgenin otopark sorununu çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version