31 Temmuz İzmir Elektrik Kesintisi Duyuruldu! İzmir’de Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

31 Temmuz İzmir elektrik kesintisi duyuruldu. Duyuru ile elektrikler kesildi. İzmir’de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar.

31 Temmuz İzmir Elektrik Kesintisi

31 Temmuz İzmir Elektrik Kesintisi

İzmir bölgesinde yetkili elektrik dağıtım kurumu olan GDZ Elektrik, 6 saati aşan elektrik kesintisini duyurdu. 31 Temmuz İzmir elektrik kesintisi nedeniyle 11 ilçede elektrik kesintileri yaşanmaya başladı.  Milyonlarca vatandaşı etkileyen bakım çalışmalarının ne zaman biteceği, İzmir’de hangi bölgelerde elektrikler yok ve İzmir elektrik kesintisi ne zaman sona erecek soruları da gündeme taşındı.

İzmir’de Hangi İlçelerde Elektrikler Kesildi?

GDZ Elektrik açıklamasına göre elektrik kesintisi uygulanan ilçeler , İzmir’in Urla, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen, Gaziemir, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Dikili, Buca ve Kiraz şeklinde. Saat 10.00 itibariyle kademeli şekilde kesilen elektrikler bu bölgelerdeki mahallelerin büyük bir bölümünde elektrik kullanımın engelledi.

31 Temmuz İzmir Elektrik Kesintisi

İzmir’de Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

İzmir elektrik kesintisi 10.00 – 16.00 saatleri arasına planlanmış durumda. Elektriklerin 16.00 itibariyle verilmesi bekleniyor. İzmir elektrik kesintisi uygulanan yerler ise şöyle;

İzmir Elektrik Kesintisi Sorgulama

İzmir’de mahalle mahalle elektrik kesintisi sorgulamak için GDZ Elektrik elektrik sorgulama ekranını kullanabilirsiniz.

Exit mobile version