Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu Mülakat Sonuçları Açıklandı

#image_title

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları’nda görevlendirme amacıyla 626 sözleşmeli personel temini sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. Adaylar sınav sonuçlarına sorgu paneli üzerinden T.C. Kimlik Numaralarıyla sorgulamak şartıyla öğrenebilecekler.

Sonuç Duyurusu

Sonuç açıklaması https://cte.adalet.gov.tr/ adresi üzerinden gerçekleşti. Paylaşılan duyuruda;

“Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 15’inci maddesinde yer alan “Nihai başarı listesi, adayların merkezi ve sözlü sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir…” hükmü doğrultusunda nihai başarı listeleri oluşturulmuştur. Adaylar sınav sonuçlarına aşağıda belirtilen sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir.” şeklinde söylendi.

Tercihler Ne Zaman Başlayacak?

Nihai başarı sıralamasında asil olarak başarılı olan adayların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 16’ncı maddesinde bulunan hükümler doğrultusunda aşağıda ifade edilen evrakı bilgisayar ortamında tamamlayıp ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hacı Bayram Mahallesi Agâh Efendi Caddesi No:12/1 Altındağ/ANKARA adresinde olacak şekilde posta ile iletmeleri veya bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Postadaki gecikmeler ve diğer nedenlerle ifade edilen tarihten sonra başvuru gerçekleştirenler ile eksik belge ibraz edenlerin atamaları olmayacaktır.

Exit mobile version