AK Parti İl Başkanı’nın Oğlu Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

#image_title

Kaza, akşam vakitlerinde Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesi Kaypaklar mevkisinde gerçekleşti. Muhammet Ali Arslan hakimiyetinde 34 GTV 014 plakalı motosiklet, Ş.G.’nin şoförlüğünü yaptığı 34 FG 8938 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet devrilirken, sürücü Arslan ile arkasında bulunan arkadaşı Gökhan K., yolda sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık çalışanlarının kaza yerindeki ilk müdahalesinin sonunda hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu kritik olan Arslan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite Hastanesi’nde ameliyata girdi.

Yaşamını Yitirdi

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ın oğlu Muhammet Ali Arslan, hastanedeki tüm çabalara ve müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Motosikletini Yeni Aldı

Diğer bir yandan Arslan’ın kaza yaptığı motosikleti bu sabah İstanbul’dan sıfır bir şekilde satın aldığı biliniyor. Arslan’ın, memleketi Bartın’a yola koyulmadan önce sosyal medya üzerinden motosikleti paylaşarak ‘hayırlı olsun’ yazdığı biliniyor.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken Gökhan K.’nın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bakan Tunç Açıklama Yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da kazayla ilgili Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti Bartın İl Başkanımız Sayın Yaşar Arslan’ın oğlu Muhammet Arslan’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Muhammet kardeşimize Allah’tan rahmet, Sayın Başkanımıza, Arslan ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah.” dedi.

Exit mobile version