Altay Bayındır İngiltere Yolcusu

#image_title

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır’ı transfer etmek için hazırlıklara başladı. The Athletic’te yer alan haberde İngiliz devi, milli kaleciyi Atina’da sağlık kontrollerinden geçiriyor.

Manchester United’ın, Altay Bayındır’ın sırtındaki sorunun netleştirmek istediği, 25 yaşında olan kalecinin sağlık kontrollerinde bir sorun yaşanmaması halinde transferin gerçekleşeceği bildirildi. Haberde, Manchester United’ın, kontrollerden geçmesinin sonunda Altay Bayındır’ı 5 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi ile kadrosuna katmaya hazırlandığı yer aldı.

Sezon başında kadrosuna Andre Onana’yı dahil eden Manchester United, Altay Bayındır’ı yedek kaleci olarak planlıyor. Altay Bayındır’ın transfer edilmesi durumunda da altyapıdan yetişerek gelen Dean Henderson’ın takımdan ayrılması ön görülüyor.

İdmanda Yer Almadı

Altay Bayındır, transfer görüşmeleri yapmak için yönetimden izin aldı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında perşembe günü Hollanda ekibi FC Twente ile yapılacak maçın hazırlıkları bugün başlarken milli file bekçisi, idmanda yoktu.

Altay Bayındır’ın menajeri ile beraber transfer görüşmelerini yürütmek üzere yurt dışına çıktığı söylendi. Milli kaleci transferindeki son detayları halletmesi sonunda sarı-lacivertli ekipten bağlarını koparacak.

Exit mobile version