Ankaralı Hayranları İle Buluşuyor

#image_title

Son yılların isminden en çok söz ettiren sanatçılarından Melike Şahin, 17 Eylül tarihinde IF Armada Açık hava Sahnesi’nde yer alacak. Konserin biletleri Türkiye’nin öncü etkinlik biletleme platformu Biletinial’dan satışı sağlanıyor.

Adından çok sık söz ettiren ünlü sanatçı Melike Şahin, Ankaralı hayranlarıyla buluşmak için tarihte geri sayıma başladı.

Çocukluğu itibariyle müziğe büyük ilgisi olan Melike Şahin, lise senelerinde Çağdaş Müzik Merkezi’nde Timur Selçuk ile şan dersleri gerçekleştirdi. 2017’ye kadar Baba Zula ile vokalistlik yaparak devam etti. 2017’de solo kariyerinin başlamasını yapan Melike Şahin, bugüne kadar “Deli Kan”, “Tutuşmuş Beraber”, “Kara Orman”, “Sevmek Suçsa Suçluyum”, “Sakla Beni” ve “Geri Ver” gibi birden fazla teklisini paylaştı. Kutiman ve Boom Pam gibi adlarla yaptığı ortak parçalar dünya müzik sahnesinde de isminden söz ettirdi. Prodüktörlüğünü ve sanat yönetmenliğini gerçekleştirdiği ilk albümü “Merhem”i 2021’in başında hayranlarıyla paylaşan Şahin; albümde Mabel Matiz, Sabi Saltiel, Uri Brauner Kinrot, Can Güngör, Emre Malikler, Elif Dikeç ve Dijf Sanders gibi diğer ünlü sanatçılar ile başarılara imza attı.

Exit mobile version