Anne Ve Babasını Öldüren Gencin İfadeleri Kan Dondurdu

#image_title

Mücahit Çoban, savunmasında, “Bunu Allah emretti, ben de yaptım. Geçmişten gelen sorunlarım var.” diye konuştu.

Konya’da yaşanan olay, 1 Haziran’da Çumra ilçesinde gerçekleşti. Hüseyin ve Mürüvvet Çoban’dan bir türlü haber alamayan kızları, durumu kayınpederlerine iletti. Kayınpederi, Çoban çiftini evlerinde kanlar içerisinde gördü. Jandarma ve sağlık çalışanları, çiftin silahla öldürüldüğünü belirledi. Yaşanan olayın sonrasında gözaltına alınan Mücahit Çoban, anne ve babasını öldürdüğünü kabul etti ve tutuklandı.

‘GAZA GELDİM’

Bugün gerçekleşen duruşmada Mücahit Çoban, arkadaşlarının gazına gelerek bu olayı yaptığını öne sürerek, “Bunu Allah emretti, ben de yaptım. Geçmişten gelen sorunlarım var. Arkadaşlarımdan başka bir olay nedeniyle tabanca aldım. Beni gaza getirdiler, o yüzden yaptım” dedi. Çoban, ayrıca babasıyla yaşadığı bir tartışmayı da dile getirerek, “Bana ‘Seni evlatlıktan reddederim’ dedi. Bu durum çocukluktan beri gelen bir sorun. Bana silahı temin eden arkadaşlarımdan da şikayetçiyim. Kendilerini kurtarmak için ifade verdiler” dedi.

Çoban’ın akıl ve ruh sağlığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’ndan sağlık raporu istendi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Exit mobile version