Bahçeli, Alparslan Türkeş’in Mezarına Bayram Ziyareti

#image_title

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün başlayan Kurban Bayramı namazını kıldıktan sonra Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Ankara Beştepe’de Türkeş’in mezarını ziyaret eden Bahçeli, çiçek bırakıp su döktü. Bayram programı kapsamında mezarlıktan ayrılan MHP Genel Başkanı, partinin Genel Merkezi’nde parti üyeleriyle bayramlaşmaya gitti. Gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Bahçeli, şunları kaydetti:

Eğer siyasi istikrar merkezi yönetimde sağlanmışsa, yerel seçimlerde de aynı şekilde olmalıdır. Türkiye’nin siyasi istikrara kavuşmuş olması, siyasi partilerin de bu istikrarı hissetmesini gerektirir. Siyasi partiler, yerel seçimlere hazırlanmalıdır. Olgun bir şekilde, karşılıklı saygı içinde kongrelerini tamamlayarak demokrasimize katkıda bulunmalıdır.

Liderler Bayramda Nerede Olacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bayram programını Ankara dışında yaptı. Her iki liderin de Ankara dışında ailesiyle bayramı geçireceği öğrenilirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de bayramı Ankara’da ailesiyle birlikte kutlayacağı bildirildi.

Exit mobile version