Beşiktaş’tan Flaş Gelişme: Tayfur Bingöl Sürprizi!

#image_title

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor’dan kiralanan Beşiktaş’a transfer olan Tayfur Bingöl, sergilediği performansla tüm gözleri üzerine çekti. Transfer çalışmalarına sürdüren siyah-beyazlılar, 30 yaşında olan futbolcuyu yeniden renklerine bağlamak için harekete geçti. Diğer yandan siyah-beyazlı ekibin bu transfer için ayırdığı bütçe ortaya çıktı.

Beşiktaş Karnesi

Geçtiğimiz sezonda toplam 34 resmi maç gerçekleştiren Tayfur Bingöl, söz konusu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Tecrübeli topçunun Alanyaspor ile 2025 senesine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Veda Cümlesi Kurdu

Sosyal medya üzerinden Teknik Direktör Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaşan Tayfur Bingöl, “Her şey için teşekkürler hocam.” ifadesine yer verdi.

Beşiktaş Tekrar Kolları Sıvadı

Siyah-beyazlılar, geride kalan sezon takımda kiralık olarak forma verdiği Tayfur Bingöl için Alanyaspor ile görüşmelerine tekrardan hız kazandırdı. Sabah’ın paylaşımına göre Beşiktaş, tecrübeli topçunun transferini 1 milyon Euro bonservis bedeli ile son bulmasını bekliyor. Kartal, transferin olması durumunda söz konusu fiyatı 4 taksit şeklinde ödemek istiyor. Fakat Alanyaspor bu ücreti peşin olarak talep ettiği kaydedildi. Taraflar arasında ödeme planı görüşmeleri devam ediyor.

Exit mobile version