BUTTİM’den Bursa’ya yeni karavan park teşebbüsü

#image_title

BURSA (İGFA) – Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’nün ardında yer alan ve mülkiyeti Bursa Milletlerarası Dokumacılık ve Ticaret Merkezi’ne (BUTTİM) ilişkin 4 bin metrekarelik alan, 80 araç kapasiteli karavan parkı olarak kullanılacak.

Doğası ve bulunduğu pozisyon itibariyle konaklamaya elverişli, elektrik-su alt yapısı hazır olan alanın BUTTİM’e gelir getirmesi hedeflenirken kent hayatına da katkı sağlanması planlanıyor. BUTTİM İdare Şurası Lideri Sadık Şengül ve BUTTİM İdare Heyeti Lider Yardımcısı Emin Tamam, Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek Karavan Park Projesi ile ilgili istişarede bulundu.

KAPASİTESİ 80 ARAÇLIK OLACAK

Özellikle pandemi ile birlikte karavan sayısının artış gösterdiğini ve bu artışın park sıkıntısını da beraberinde getirdiğine dikkati çeken BUTTİM İdare Heyeti Lideri Sadık Şengül, “Günümüzde, karavanlar özgürlüğün simgesi olmaktan çıkmış, sayılarının artmasıyla birlikte kentlerimizin trafiğini ve park sıkıntısını olumsuz etkileyen bir durum haline gelmiştir. BUTTİM olarak hem kat maliklerimizden gelen talepleri değerlendirdik, hem de kentimize olan toplumsal sorumluluğumuzun şuuruyla harekete geçtik. Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’nün ardında bulunan ve mülkiyeti BUTTİM’e ilişkin olan 4 bin metrekarelik alanı, 80 araç kapasiteli bir karavan parkına dönüştürme kararı aldık. Bu projenin hayata geçmesiyle, hem karavan sahiplerine uygun bir park yeri sunacağız hem de BUTTİM’e ek gelir sağlayacağız. Karavan Parkı projesi, yalnızca BUTTİM ve kat malikleri için değil, tıpkı vakitte kentimiz için de büyük bir katkı sağlayacak. Daha tertipli ve inançlı bir trafiğe katkıda bulunacak, birebir vakitte kentimizin iktisadına takviye olacaktır.” dedi.

BAŞKAN DÜNDAR: HER TÜRLÜ DAYANAĞA HAZIRIZ

“Amacımız, kentimizin külfetlerini çözmeye katkı sağlamak ve sizlerin daha düzgün bir ömür alanına sahip olmanıza takviye olmaktır” formunda açıklamalarda bulunan Lider Sadık Şengül, “Projemiz ile ilgili Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar ile istişarelerde bulunduk ve takviyelerini aldık. Her türlü takviyesi sağlamak için yanımızda olduklarını belirttiler. Sizlerin de dayanağı ve anlayışıyla bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” biçiminde konuştu. Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar ise, “BUTTİM’in karavan parkı projesi, hem kentimizin park meselesine katkı sağlayacak hem de ek gelir kaynağı oluşturacak. Bursa’ya bu cins katkılarla hizmet etmek, kentimizi daha yaşanabilir bir yer yapmada değerli bir adımdır. BUTTİM’in toplumsal sorumluluğunu ve kentimize katkı sağlama vizyonunu takdir ediyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak projenin muvaffakiyetle hayata geçmesi için gerekli takviyesi vermeye hazırız. Projenin, Bursa halkına ve kentimize güzel olmasını diliyoruz.” tabirlerini kullandı.

Exit mobile version