Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Emeklilere Zam Yüzde…

#image_title

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemde olan konular ile ilgili açıklama yaptı. Emekli maaşlarındaki zam, enflasyon ve diğer konular hakkında görüşlerini ifade eden Erdoğan, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Emekli Aylığı Gündemde

Erdoğan, emeklilere gerçekleştirilen yüzde 25 zam hakkında, “Memurlarımıza zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız” açıklamasında bulundu.

Ekonomi Kadrolarımız İşinin Ehli

Ekonomik konularda ise görüşlerini söyleyen Erdoğan, hayat pahalılığı ve enflasyon kaygılarına yönelik, “Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsun, ekonomi kadrolarımız işinin ehli. Enflasyonu yine tek haneye AK Parti kadrolarının düşüreceğine inansınlar” şeklinde ifade etti.

İstanbul İçin Kentsel Dönüşüm Kararı

Deprem hakkında durumun önemini belirten Erdoğan, “İstanbul için 1,5 milyon konutun dönüşümünü öngörüyoruz, bunun için boşa harcanacak vakit yok. Hiçbir çalışmayı ağırdan alacak durumumuz yok” dedi. Depremin ciddiyeti göz önünde bulundurularak hızlı ve etkili adımların atılması gerektiğinin altını çizdi.

Exit mobile version