Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk Kez Duyurdu: Genç Kart Geliyor

#image_title

Gençlere verdikleri tüm vaatlerin takibinde olduklarını, bugün yapılan Kabine toplantısında bu yönde önemli kararlar verdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yaşını dolduran gençler için Genç Kart uygulamasını başlatacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonunda Genç Kart uygulamasının ayrıntıları merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genç Kart ile gençlerin sinema, müze ve tiyatro gibi kültürel etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli yararlanmasını sağlayacağını açıkladı.

Genç Kart Nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Genç Kart, 1 sene boyunca 18 yaşında olan gençler tarafından kullanılabilecek. Müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden indirimli veya ücretsiz faydalanabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması

Uygulamanın ayrıntılarını dile getiren Erdoğan; “Bu gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz. Bu karta sahip tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir. Zaman içinde Genç Kart uygulaması kapsamında gençlerimize sunulan imkanları daha da genişleteceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version