Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Engelli ve Yakınlarına Müjde

Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklarda, 1 milyondan fazla kişiyi ilgilendiren güzel bir haber verdi. Erdoğan, Engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının temmuz ayı ödeme tarihini öne alıyoruz ve böylece bayramdan önce toplamda 1,4 milyon kardeşimizi sevindiriyoruz” dedi.

Seçim zaferinin ardından Erdoğan, yeni kabinesini belirleyerek, ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Beştepe’de 8 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Erdoğan, engelli, engelli yakını ve yaşlılar için sevindirici bir haberi duyurdu.

‘’Bayramdan Önce 1,4 Milyon Kardeşimizi Sevindiriyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bu milletin hizmetkarıyız. Ülkemize on yıllarca hizmet etmiş emeklilerimizin enflasyon karşısında ezilmesine izin vermeyeceğiz. Engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının temmuz ayı ödeme tarihini öne alıyoruz ve böylece bayramdan önce toplamda 1,4 milyon kardeşimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalarına başladı ve görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor. Tüm tarafların memnun olacağı bir seviyede anlaşmaya varmayı hedefliyoruz. Memur maaş artış oranlarıyla ilgili olarak da Meclis sürecini yakın bir zamanda başlatacağız” dedi.

Erdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından bu yana 30 yıl boyunca, hangi görevde olursak olalım, duruşumuzu korumayı başardık. Gelecek 5 yıl boyunca, milletimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek konusunda kararlıyız. Gençlerimizden kamu görevlilerine, depremzedelere kadar herkese verdiğimiz taahhütleri tek tek hayata geçireceğiz” dedi.

Exit mobile version