Denizli’de Eski Eşini Defalarca Bıçaklayan Cani Kocaya Meydan Dayağı

#image_title

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Hacıkaplanlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yaşanan olayda; yolda karşılaştığı eski eşiyle tartışmaya başlayan yabancı uyruklu kişi, bir marketin önüne diz çöktürdüğü kadını bıçakla rehin aldı.

Kadının boğazına dayadığı bıçakla etrafa tehditler savuran eski koca çevredekilerin tüm çabalarına rağmen ikna olmadı. Belinden çıkarttığı bıçakla kadına birkaç darbe vuran saldırgan, saçından tutuğu kadını 30 metre kadar sürükledikten sonra yere yatırarak dövmeye başladı.

Çevredeki vatandaş ve esnafların yaptığı ikazlara aldırmayan kişi, araya girmeye çalışan vatandaşlara karşı da direnç gösterdi. Kalabalık kadını eski kocasının elinden kurtarmayı başardığı sırada son bir hamle daha yaparak eski eşini boyun ve sırt bölgesine birkaç kez daha bıçak darbesi sapladı.

Hayati Tehlikesi Sürüyor

Elindeki bıçak alındıktan sonra kalabalığın ortasında kalan saldırgan, aldığı darbelerle bir anda yerde kaldı. Polislerin müdahalesiyle linç edilmekten son anda kurtarılan şüpheli, tedavisinin ardından emniyete götürüldü.

Vücudunun çeşitli bölgelerine 7-8 bıçak darbesi alarak ağır yaralanan kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Exit mobile version