SON DAKİKA

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Gündem » Dünya Tütünsüz Günü Destekleme Amacıyla Ferizli’de Çiçek Dikildi

Dünya Tütünsüz Günü Destekleme Amacıyla Ferizli’de Çiçek Dikildi

Yayınlanma:
Dünya Tütünsüz Günü Destekleme Amacıyla Ferizli’de Çiçek Dikildi

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde belediyeye ait Botanik Çay Bahçesi, Dünya Tütünsüz Günü kapsamında çiçeklerle süslendi.

İlçe Sağlık Müdürlüğünce çay bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Hasan Balcı, tütün mamullerinin insan sağlığına çok zararı olduğunu vurguladı.

Sigara ve benzeri ürünlerin zararlarının okullardaki toplantılarda ailelere anlatılması gerektiğini belirten Balcı, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde belediyeye ait Botanik Çay Bahçesi, Dünya Tütünsüz Günü kapsamında çiçeklerle süslendi. ( Erol Ulu – Anadolu Ajansı )

İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz da tüm personelle her zaman sahada olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Balcı ve Yılmaz, Ferizli Belediye Başkan Yardımcısı Naci Kıral ve kurum personelleriyle günün anısına bahçeye çiçek ekti.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

İlgili Haberler