Fatih Altaylı’dan Olay Sözler! Hamas’ı Destekleyenleri Topa Tuttu

#image_title

Hamas tarafından İsrail’e düzenlenen ”Aksa Tufanı” operasyonu tüm dünyanın gündemine oturdu. İsrail’in de karşı saldırılarıyla ortaya çıkan savaş sonucunda birden çok sivil hayatını kaybetti.

Bütün dünya gündeminde yankı uyandıran Hamas – İsrail gerilimi hakkında bir açıklama da Gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi. Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

”Hamas’ın yaptığının İsrail’den çok Filistinlilere zarar vereceğini görmemek için ya beyinsiz olmak lazım ya da İslam düşmanı”

Hamas’ı destekleyenleri eleştiri yağmuruna tutan Altaylı, ”Hamas’ın barbarlığını alkışlayan kim varsa ahmaktır. Bu yapılanların Allahu ekber diye yapılıyor olması İslam’a hem düşmanlık hem hakarettir. Hamas’ın yaptığının İsrail’den çok Filistinlilere zarar vereceğini görmemek için ya beyinsiz olmak lazım ya da İslam düşmanı” dedi.

Eleştirilerini sadece bunlarla sınırlı tutmayan Altaylı, ”Hamas İsrail e terör olarak nitelendirilebilecek bir saldırı yaptı. Niye şimdi. Niye böylesine vahşice. Bu saldırı kimin işine yarayacak. İlk akla gelen sorular.” ifadelerini de kullandı.

Exit mobile version