İçişleri Bakanlığı’ndan Büyük Operasyon: 135 Zehir Taciri Yakalandı!

#image_title

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa ve Balıkesir’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon sonucunda 135 uyuşturucu madde tacirinin yakalandığını ve büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 140 kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığının tespit edilmesi üzerine operasyonun başlatıldığını bildirdi.

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi ile Balıkesir’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyona toplamda 2023 personel, 13 narkotik dedektör köpeği, 3 İHA ve 1 helikopter ile özel harekat ve çevik kuvvet birimleri katıldı. Bakan Yerlikaya, operasyonla ilgili şunları ifade etti:

“Operasyon kapsamında, 135 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 21,5 kilogram metamfetamin ve 1,2 kilogram bonzai maddesiyle muhtelif miktarda uyuşturucu ve 19 silah ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz, nerede olurlarsa olsunlar inlerine girip onlara hayatı dar etmeye kararlıyız.”

Exit mobile version