İstanbul Adayı İçin Yeni Kulis: Erdoğan’ın Aklındaki İsim Kim?

#image_title

AK Parti’de İstanbul adayı olmak üzere tartışmalar devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tekrar aday olacağı sinyallerini vermişti. İmamoğlu’nun söylemleri geniş yankı duyururken, kulislere gelen iddiaya göre AK Parti yerel seçimlerde İmamoğlu’nun önüne eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu çıkartacak.

Yerel seçim çalışmaları hız kazanırken AK Parti’nin İstanbul adayı olmak için göstereceği kişi merak konusu olmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul için tekrar aday olacağını söylemesinin sonrasında gözler AK Parti’nin açıklayacağı adaya çevrilirken, Ankara kulisleri bugün bir iddia ile çalkalandı.

Erdoğan İstanbul Adaylığı İçin Karaismailoğlu’nu Mu Düşünüyor?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı için aklındaki kişi eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu olduğu tahmin edildi. Erdoğan süreci de dahil olmakla uzun seneler İstanbul Belediyesi’nde görevlendirilen Karaismailoğlu’nun yerel seçimlerde İmamoğlu ile karşı karşı olacağına kesin gözüyle bakan kaynaklar, vesilesi olarak Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı süresince en yüksek bütçeli ve en yatırımcı Bakanlığı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakan’ı kendisine teslim edilmesini bekliyor.

Exit mobile version