İstanbul Kültür Yolu Festivali Programı Açıklandı

28 Eylül itibariyle başlayacak İstanbul Kültür Yolu Festivali programı açıklandı. İşte programdan detaylar.

İstanbul Kültür Yolu Festivali

İstanbul Kültür Yolu Festivali için geri sayım başladı. 28 Eylül itibariyle başlayacak etkinlik, 6 Ekim’e kadar devam edecek. Festival kapsamında 500’ü aşkın etkinlik düzenleneceği gibi katılımcıları İstanbul’da hareketli günler bekliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın organize ettiği Kültür Yolu Festivali’nin 13. durağı İstanbul olacak. 2024 yılında 16 farklı şehirde düzenlenen etkinlik bu sefer İstanbul’da gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında; festival, sergi, konser, söyleşi ve atölye çalışmaları yapılacak.

İstanbul Kültür Yolu Festivali Galeri ve Sergiler

İstanbul Kültür Yolu Festivali’nde galeri ve sergiler şöyle;

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi

Artististanbul Feshane ve İş Sanat Kibele Sanat Galerisi

Mecidiyeköy Likör Fabrikası

Müze Gazhane

Galeri Eyüpsultan

Kadırga Sanat Galerisi

İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi (Bilimler Tarihi Sahnesi)

Asmalı Mescit Sanat Galerisi

Pera Müzesi

İstanbul Kültür Yolu Festivali Konserleri

Konserlerde ise program şöyle;

İstanbul Kültür Yolu Festivali’ndeki konserler Galataport Saat Kulesi Meydanı, AKM ve Ümraniye Millet Bahçesi’ndeki sahnelerde olacak.

Galataport Saat Kulesi Meydanı’nda Gazapizm, Madrigal, Homeland, Serkan Çağrı, Tuluğ Tırpan, Simge, Aşkın Nur Yengi, Fatma Turgut, Can Bonomo, Norm Ender ve Lvbel C5 sahne alırken, Ümraniye Millet Bahçesi’nde Oğuzhan Koç, Ekin Uzunlar, Gökhan Türkmen, Derya Uluğ, Simge, Haluk Levent, Ferhat Göçer, Ebru Yaşar ve Alişan konser verecek.

İstanbul AKM Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde ünlü rapçi Ceza, Berkay, Kıraç, Ekin Uzunlar, İmera, Ferhat Göçer ve Haluk Levent sahne alacak.

Exit mobile version