KAYMEK’in matematik kursuna ağır ilgi

#image_title

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
AK Parti Kayseri Milletvekili Murad Cahit Cıngı, Matematik Kampı’nı ziyaret ederek, gençlerle deneyim paylaşımında bulundu.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ortaya koyduğu eğitimi destekleyen, öğrenci ve genç dostu hizmet vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini yürüten Büyükşehir KAYMEK’in “Kim Korkar Matematikten” sloganı ile hayata geçirdiği Matematik Kampı projesi 2’nci yılında öğrencilerden ağır ilgi görürken, eğitim ve siyaset topluluğunun da takdirini toplamaya devam ediyor.

Bu kapsamda devir periyot eğitimcileri ve siyasetçileri ağırlayan KAYMEK Matematik Kampı’nı AK Parti Kayseri Milletvekili Murad Cahid Cıngı ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Cıngı’ya Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Lideri Cenani Ayaydın eşlik etti.

Matematik Kampı öğrencileriyle sıcak ve samimi bir ortamda sohbet gerçekleştiren Cıngı, gençlerle deneyim paylaşımında da bulundu.

Ziyaretin akabinde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Cıngı, KAYMEK faaliyetlerinden övgüyle bahsederek, “KAYMEK nitekim kentimizin eğitim ve kültür hayatına birçok farklı branşta çok değerli katkılar sağlamaya devam ediyor. Üniversite hazırlık kursları kapsamındaki Matematik Kampı da harika bir proje. Seçilerek kampa gelen başarılı gençlerimizin gözlerinden yansıyan güç, ümit veriyor” sözlerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç’a eğitime verdiği dayanaklardan ötürü teşekkür eden Cıngı, ayrıyeten Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK eğitmenlerine ve projeye takviye veren ve Matematik Atölyesi Başkanlığını yürüten Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ile Dr. Mehmet Karakaya’ya teşekkür etti.

Proje kapsamında 12. sınıfa geçen öğrenciler, yapılan tarama imtihanı sonuçlarına nazaran uzman eğitimciler nezaretinde dolu dolu bir kamp geçirme fırsatı yakalıyor.

Exit mobile version