Kayseri Büyükşehir’den Kocasinan’da asfalt çalışması

#image_title

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Lider Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve kırsalda ulaşım konforunu arttırmaya yönelik talimatları doğrultusunda kesintisiz, konforlu ve inançlı ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı takımları tarafından Kocasinan ilçesi Çevril Mahallesi istikameti – Taşhan Mahallesi ilişkisi yol ayrımı görüş açısının olmaması ve yol berbatın yüksek olması ile Taşhan Mahallesi’ne iniş ve çıkışta tehlike oluşturması münasebetleriyle, mevcut kavşakta başlatılan yol berbatın düşürülmesi ve genişletme çalışmaları tamamlandı.

Mahalle sakinlerinin daha inançlı bir biçimde seyahat yapmalarına imkân tanıyan ve mümkün kazaların da önüne geçilmesini hedefleyen çalışmalarda kısa müddette tamamlanan genişletme ve düzenleme süreçlerinin akabinde süratli bir halde asfalt serimine geçildi.

Yine kısa müddette, rastgele bir mağduriyete sebebiyet verilmeden tamamlanması planlanan asfalt çalışmalarının akabinde Çevril-Taşhan mahalleleri ortasındaki ulaşımı sağlayan yol konforlu ve inançlı bir formda bölge halkının hizmetine sunulmuş olacak.

Exit mobile version