Kayseri Kocasinan’a yeni park muştusu

#image_title

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Park çalışmalarını inceleyen Kayseri’nin Kocasinan Belediye Lideri Ahmet Çolakbayrakdar, mülkiyeti kamuya ilişkin olan alanlarda yeşillendirme noktasında hassas davrandıklarını ve imar harekâtıyla birlikte kâfi ki 1 metrekare alanın mülkiyeti kamuya ilişkin olsun süratlice park yaptıklarını söyledi.

Talatpaşa Mahallesi’nde imaline başlanan park çalışmasını yerinde inceleyen Lider Çolakbayrakdar, mülkiyet sorunu çözülmesiyle çalışmalara başladıklarını ve akabinde bölgeye çok işlevli bir park kazandıracaklarını belirtti.

Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için durmadan çalıştıklarını vurgulayan Lider Çolakbayrakdar; “Kocasinan’ımızın her bir köşesini yeşillendirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bir park daha Talatpaşa Mahalle’mize kazandırıyoruz. Gerek imar sorunları halledilmiş gerekse mülkiyet meseleleri çözülmüş her bir bölgemizdeki muhtaçlık duyulan her alanda park yapma konusunda çok süratli ilerliyoruz. Kocasinan’ımızın hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde kâfi ki bir metrekare alan park yapılacak formda imara uygun ve mülkiyet sorunu olmasın biz buralarda süratli bir halde park çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sonbahar ile birlikte buranın yeşillendirme ve ekim dikim çalışmaları yapılacak ve yemyeşil bir park daha Kocasinan’ımıza kazandırmış olacağız” sözlerini kullandı.

Exit mobile version