Mehmet Ali Erbil Genç Sevgilisinin Doğum Gününü Kutladı: Erbil’in Sevgilisi Gülseren Ceylan Kimdir?

#image_title

Kısa bir zaman önce Gülseren Ceylan ile aşk yolculuğuna başlayan Mehmet Ali Erbil, sevgilisinin doğum gününü kutlamak üzere sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

26 yaşında olan Gülseren Ceylan ile yeni bir başlanğıca yelken açan Mehmet Ali Erbil evlilik kararı vermesiyle magazin gündemine bomba gibi oturdu. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini açıklayan ikiliden Gülseren Ceylan telefonla bağlantı kurduğu Söylemezsem Olmaz programında şunları ifade etmişti:

“Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil’in kriterlerine uyuyorum. 5 ay önce tanıştık 2 aydır da beraber yaşıyoruz. Ailem ilişkimden haberdar ve onaylıyor. Ailem Almanya’da yaşıyor, bir süre orada yaşayıp ülkeye geldim.

Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Mali’yi tanıyan herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil” dedi.

Aşklarını kelimelere dökerek ifadelerde bulunan Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan’ın doğum gününü şu ifadeler ile kutladı, “İyi ki doğdun sevgilim. iyi ki benimsin. Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun. Seni seviyorum”

Exit mobile version