Mehmet Metiner, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Rezaletin Dibi!

#image_title

Elektrikli araçlar giderek çoğalırken bu durum eşliğinde bazı problemleri de ortaya çıkarıyor. Türkiye’de son senelerde yaygınlaşmaya devam eden elektrikli araç kullanımı şarj istasyonlarının sayısı şuan yeterli orana ulaşamadı.

AK Partili siyasetçi Mehmet Metiner de bu durum hakkında sosyal medya üzerinden X hesabından dikkatleri çekti. İzmir otobanından Muğla’ya ulaşım sağlayan Mehmet Metiner uzun süre şarj istasyonu aradığını söyledi. Söke’de bir yavaş şarj istasyonu bulduklarını söyleyen Metiner, “Rezaletin dibi.” ifadesini söyledi.

Elektrikli araçların şarj istasyonlarına ulaşımında sorun yaşandığını söyleyen Mehmet Metiner, “Elektrik araçların ya her yerde şarj istasyonları oluşturulmalı ya da satışı durdurulmalıdır.” şeklinde konuştu.

“Tam bir rezillik yaşanıyor” diyen Mehmet Metiner, “Şarj istasyonu bulmak için yaşanan rezillik tarifsiz. Çok yazık!” ifadelerini yer verdi.

Mehmet Metiner’in X üzerinden paylaşımı şu şekilde:

“Elektrik araçların ya her yerde şarj istasyonları oluşturulmalı ya da satışı durdurulmalıdır. Akaryakıt istasyonlarına niçin şarj üniteleri kurulmaz anlamak mümkün değil. Tam bir rezillik yaşanıyor. Şarj istasyonu bulmak için yaşanan rezillik tarifsiz. Çok yazık!”

Mehmet Metiner, konu ile alakalı bir süre sonra bir daha paylaşım gerçekleştirdi:

“Bildiğim kadarıyla elektrikli şarj ünitelerini akaryakıt istasyonlarına koyma mecburiyeti getirildi. Ama uyan kim? Hiç bir yerde bulamıyorsunuz. İlgili bakanlık gereğini yapmalı. Yolda yaşanan sıkıntının gerçekten bir tarifi yok.”

Bir takipçisinin verdiği yanıta karşılık Mehmet Metiner şöyle söyledi:

“Biz İzmir otobanından Muğla’ya doğru gidiyoruz. Hiç bir yerde yok. Söke’de bir oto tamircide bulabildik. Yavaş şarj ünitesi. Aracımızda saatlerce beklemek zorundasınız. Oturma yeri bile yok.” dedi

Exit mobile version