Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Çalışmalarını Anlattı

#image_title

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, üyelerin mali ve sosyal haklarını artırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Yalçın, “Birlik Beraberlik ve Dayanışma” yemeğinde yaptığı açılış konuşmasında, Memur-Sen’in ülkedeki temel hak ve özgürlükleri her zaman desteklediğini vurguladı.

Üyelerin mali sosyal haklarını iyileştirmek için olağanüstü gayret gösterdiklerini bildiren Yalçın, “Aldığımız mesafeyi kıymetli görüyorum. Alacağımız mesafeyi önemli buluyorum. 30 yılı geride bıraktık. Ülkenin imkanları ile toplu sözleşmenin gücü ve kudretiyle bu yolculuğu sürdüreceğiz.” dedi.

İsrail ile İzzeddin el-Kassam Tugaylarının başı çektiği Filistinli gruplar arasındaki çatışmalara da değinen Yalçın, Filistin’in yanında olmanın onur meselesi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Filistin halkının ayakta kalma mücadelesinin yanında olan, özgür bağımsız Filistin devletinin bütün insanlık için ortak mesele olduğunu bilen bir teşkilat olarak buradan mazlum Filistin halkını selamlıyor, yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Programa, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katıldı.

Exit mobile version