Mesleği Duyanlara Hadi Canım Dedirtti

#image_title

Üniversite eğitimi süren Esra Bilgiç’in mezun olduğu iddiası yapıldı. Ünlü oyuncunun hangi bölümde okuduğunu duyanlar ise büyük şaşkınlık geçirdi. Diriliş Ertuğrul dizisinde can verdiği Halime Hatun karakteri ile büyük yükseliş yakalayan ve ünlü yapımlarda rol verilen Esra Bilgiç’in bir fotoğrafı sosyal medyanın eline düştü. Ünlü ismin mezun olduğu iddiasında bulunuldu.

“Henüz Mezun Olmadı”

30 yaşındaki Esra Bilgiç Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim görmekte. Son olarak Atatürk dizisinde rol verilen Esra Bilgiç’in sosyal camiada gündem olan mezuniyet pozuna yorumlar dolu gibi yağdı. Başarılı oyuncunun sevenleri “Henüz mezun olmadı”, “Photoshop bu fotoğraf”, “Bence bir diziye başlıyor dizi için yapılmış montaj” şeklinde yorumlarda bulundu. Esra Bilgiç’in rol aldığı yapımlar içinde Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar da yer almakta.

Esra Bilgiç Kimdir?

Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ile erken yaşlarda tanışan oyuncu eğitimini Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümünü tamamlamasının sonunda Bilkent Uluslararası İlişkiler bölümüyle sürdürmüştür. Esra Bilgiç, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim hayatına devam ediyor. Esra Bilgiç, oyunculuk kariyerine 2014 senesinde yayın hayatına başlayan “Diriliş Ertuğrul” dizisiyle ilk adım atmıştır. Bilgiç, 2018 senesinde “Bir Umut Yeter”, 2020’de “Ramo”, 2021’de “Kanunsuz Topraklar” dizilerinde oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. Sinema filmi olarak Bilgiç ilk deneyimini “Adanış: Kutsal Kavga” film ile gerçekleştirmiştir. Oyuncu, bu sene yayınlanacak olan ve hem ülkemizde hem de dünya çapında büyük bir ilgiyle beklenen “Atatürk” dizisinde Aras Bulut İynemli ve Emma Watson’un kadroda yer bulmaktadır.

Exit mobile version