SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Gündem » MHP Lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçları Çekildi! MHP Rahatsız

MHP Lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçları Çekildi! MHP Rahatsız

Yayınlanma:
Güncellenme:
MHP Lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçları Çekildi! MHP Rahatsız

Gazeteci İsmail Saymaz, SZC Tv’de yapılan Sokağın Sözü programında Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye bulunduğu ittifak çağrısının ve “Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” cümlelerine değerlendirmede bulundu.

Bahçeli’nin bu kelimelerinin arkasında aslında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’a bir gönderme olduğunu ifade eden Saymaz, “İYİ Partililere göre, Bahçeli’nin bu çağrıyı yapmasında AKP ile yaşadığı gerilim var. ” dedi.

Mhp Bazı Konulardan Şikayetçi

İşte, İsmail Saymaz’ın İYİ Parti yönünden o iddiaları:

“Seçimler sonrası AKP ve MHP arasında gerilim yaşandı. Seçimden sonra AKP kabinesinde Kürt seçmeni kazanmak için hamleler yapıldı. Hulusi Akar ve Soylu gibi MHP’ye göre milliyetçi isimler sahneden indirildi. Yerlerine çözüm sürecinde öne çıkan Efkan Ala ve Hakan Fidan geldi. Bu durumlar MHP’yi rahatsız ediyor. MHP’nin öncelikleri geri plana atılmış durumda. AKP kendine yeni partner arıyor.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler