N11’i Satın Alan Getir İlk Değişikliğini Yaptı

#image_title

Bir ay kadar önce n11’in tüm hisselerini satın alan Getir, yeni bir dönem başlattı. Son günlerde yaptığı değişikliklerde gündeme gelen Getir, n11’in renklerini sarı-mor olarak güncelledi.

Getir’in kurucusu Nazım Salur tarafından duyurulan yeni dönemde markanın uğur böceği şeklindeki kırmızı-siyah logosu, mor-sarı olarak değiştirildi. Ayrıca slogan da “10 üzerinden 11’lik” alışveriş olarak güncellendi.

Konuyla ilgili olarak çeşitli açıklamalar yapan n11 CEO’su Nihal Dindar Akın, yapılan değişikliklerden memnuniyet duyduklarını belirterek heyecanını dile getirdi.

Yeni döneme indirim kampanyasıyla başladığını duyuran n11, 31 Temmuz 2023 tarihine kadar tüm kullanıcılara özel olarak siparişlerde 111 TL indirim fırsatı sunacak.

10 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargonun ücretsiz olacağını açıklayan marka, seçili elektronik ürünlerde de vade farksız 9 taksit imkanı sunulacağını kaydetti. Öte yandan sabitlenen fiyatlar ve alışveriş miktarına bağlı olarak kazanılan kuponlar da yine avantaj sağlayacak.

Ödül Yarışması Düzenlendi!

Son olarak n11, yeni dönemde sosyal medya üzerinden bir yarışma düzenleyerek reklam yaptı. N11’in yeni jingle’ı için ödüllü bir yarışma düzenleyen marka, sosyal medyada 1.3 milyon etkileşim elde etti. Yarışmanın kazanan ismi ise Melsum Erdost oldu.

Exit mobile version