Otomobil İkiye Ayrıldı: 1 Ölü, 1 Yaralı

#image_title

Kaza, Bolu-Abant yolunda gerçekleşti. Kaydedilen bilgiye göre, Abant’tan Bolu yönüne seyreden Ali Hancı idaresindeki 34 RE 1396 plakalı otomobil, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonunda yol kenarında olan beton bariyere çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile beton bariyeri yerinden çıkaran otomobil ortadan ikiye ayrılıp yol kenarındaki su kanalına girdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye çalışanları gönderildi. Kazada araç içerisinde sıkışan otomobil şoförü olay yerinde hayatını kaybetti, araçta bulunan diğer bir kişi H.İ. yaralandı.

Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen yaralı kadın, olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonrasında Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Diğer bir yandan kaza yapan otomobilin hız kadranının 100 kilometrede takılı kaldığı ve otomobil içerisinde alkol şişelerinin olduğu gözlemlendi.

Olay mahallinde hayatını kaybeden Ali Hancı’nın cesedi, Jandarma Olay Yeri ekiplerinin incelemesinden sonra hastane morguna kaldırıldı.

Exit mobile version