Ünlü Şarkıcı Ders Olarak Anlatılacak

#image_title

Son albümü Midnights ile rekoralara doymayan Grammy ödülü sahibi şarkıcı Taylor Swift, şu zamanlarda Eras turnesiyle gündemde yer alıyor.

Turne kapsamında binlerce hayranı ile bir buluşan Swift’in hayatı ve şarkıları ABD’deki Arizona Eyalet Üniversitesi’nde “Taylor Swift’in Psikolojisi – Sosyal Psikolojinin İleri Konuları” adlı altında sınıflarda gösterilecek.

Amaçları Yaşamının Analizini Yapmak Değill

ASU News’un yaptığı haberde, dersi işleyecek olan psikoloji bölümünden doktora öğrencisi Alexandra Wormley, dersin Taylor Swift’in çalışmaları, ilişkileri ve hayranlarını sosyal psikoloji kapsamında işleyeceklerini söyledi. Wombley, dersin sebebinin şarkıcının hayatını analiz etmek olmadığını belirtti.

Dersin Swift’in ne kadar çok sevildiği yada sevilmediği konusu olmadığını söyleyen Wombley, şarkıcının Arizona eyaletinin Glendale’de gerçekleşen konserinde kendisine ilham olduğunu belirtti.

Sıkı bir Swift hayranı olmadığını itirafında bulunan ders eğitmeni, sosyal psikolojiyi şarkıcının yaşamı ve çalışmaları göz önüne alarak öğretmenin daha çekici olacağı düşüncesinde.

Exit mobile version