Vali Karadeniz’den Manisa’ya veda

#image_title

MANİSA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına nazaran 57 ile yeni vali atandı. Manisa Valiliği misyonunu yürüten Vali Yaşar Karadeniz de Sakarya Valiliği misyonuna atandı.

Yapılan atama kararının akabinde Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Funda Solak, Ergün Aksoy ve Metin Memiş, Belediye Lider Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da bulundu.

Başkan Cengiz Ergün, Vali Karadeniz’e misyon müddeti boyunca Manisa’ya yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, yeni vazifesinde muvaffakiyetler diledi.

Başkan Ergün ziyarette Vali Karadeniz’e yeni misyon yerinde muvaffakiyetler dileyerek, 3 yıllık mühlet içinde istişarelerle hizmetleri daima yapmaya çalıştıklarını ve hoş anılar, hisler ve katkıları paylaştıklarını söyledi.

Manisa’dan ve halkından şad olarak ayrıldığını söyleyen Vali Yaşar Karadeniz de, “Bundan sonra bizim yolumuz Sakarya’da, gelecek arkadaşın da burada. Nöbet değişimi devam edecek. Burada hoş, uyumlu ve verimli bir çalışma ortamımız oldu. Türkiye’nin 11 vilayetini etkileyen zelzele üzere aksiliklere karşın, pek hoş verimli işler yapıldı bundan ötürü da teşekkür ediyorum sizlere ve ekibinize” dedi.

Ziyaret sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Lideri Cengiz Ergün, Vali Yaşar Karadeniz’e armağan takdim etti.

Exit mobile version