Vestel’de Genel Müdür Değişikliği: Murat Sarpel Emekli Oluyor

#image_title

Türkiye’nin önde gelen elektronik üreticisi Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, önemli bir yönetim değişikliği duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayımlanan açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Murat Sarpel, 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla emekliliğe ayrılacak. Sarpel’in yerine ise şirketin planlama ve lojistik alanındaki deneyimiyle öne çıkan Ender Yüksel atanacak.

Bu önemli değişiklikle ilgili yapılan açıklamada ayrıca Vestel Ticaret AŞ Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Ali Tarkan Tekcan’ın da aynı tarihte emekliliğe ayrılacağı belirtildi. Tekcan’ın yerine ise Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ’de Satın Alma departmanında görev yapan deneyimli isim Özgür Yılmaz’ın getirileceği duyuruldu.

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin bu stratejik değişikliklerle daha da güçlenmeyi amaçladığı belirtilirken emekli olacak yöneticilere şirketleri için yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür edildi. Yeni genel müdürlerin, Vestel’in büyüme ve başarı hedeflerine katkı sağlayacaklarına olan güven ise açıklamada vurgulandı.

Exit mobile version