Yemekhanede besin atıklarını ölçümlüyor

#image_title

İSTANBUL (İGFA) – Müşterilerine çeşitli uygulamalara yönelik 6 farklı iş ünitesinde aktif tahliller sunan, sürdürülebilir eser ve uygulamaları geliştiren inovasyon ve teknolojilere yatırım yapmayı bir öncelik haline getiren Organik Kimya; israf ve israf kaynaklı karbon emisyonu ile uğraş etmek için kolları sıvadı.

Teknoloji tabanlı bütünsel atık idaresi tahlilleri sunan Fazla ile yaptığı iş birliğinde; Fazla tarafından profesyonel mutfaklar için özel olarak geliştirilenve objelerin interneti tahlili olan Akıllı Tartı Sistemi ile besin atığına dikkat çekti.

Söz konusu iş birliği ile Organik Kimya,sürdürülebilir tahliller ile insanlık için daha âlâ bir gelecek vizyonunu yeni bir düzeye taşıyor ve farklı bölümlere de örnek oluyor. Üretim merkezlerinden biri olan Kemerburgaz fabrikasındaki yemekhanesinde Akıllı Tartı Sistemi ile 2 yıl boyunca besin atığı ölçümleri yapacak olan Organik Kimya, ölçümler sonucunda sistem tarafından sunulan tahlil raporları sayesinde besin atığını kaynağında azaltmayı ve fabrikadaki çalışanların besin atığına yönelik farkındalıklarını artırmayı hedefliyor.

Exit mobile version