Aleyna Tilki’de O Tuzağa Düşüyordu! Adnan Oktar Örgütü Hedef Almış

#image_title

Suç örgütü lideri Adnan Oktar ve beraberinde olan 176 kişi, ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’ ve ‘çocukların cinsel istismarı’ gibi pek çok suç iddiasıyla 2018 yılında tutuklandı. Oktar 8 bin 658 sene hapis cezasına çarptırıldı.

Bu tutuklama sonrası örgütün içerisinde yer alan ve Kedicik lakabı takılan kadınlara gösterilen şiddet ve istismar da tüm çıplaklığıyla ortaya döküldü.

Örgüt üyelerinin AVM’lerde genç kızları ağlarına düşürmek için türlü türlü yollar denediği ortaya çıktı. Daha sonra Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler de Adnan Oktar’ın örgütüne düşmekten kıl payı kurtulduğunu anlatmıştı.

Instagram’dan Pop Bizde, Adnan Oktar Suç Örgütü’nün 13 yaşında olduğu zamanlarda Aleyna Tilki’yi de örgütlerine düşürmeye çalıştığının iddiasını ortaya attı.

Kaan Ölker’in öne sürdüğü iddiaya göre Kedicikler, Aleyna Tilki 13 yaşındayken ve ünlü değilken Aleyna’nın peşine takıldı.

Annesi Havva Öztel’in sahibi olduğu öğrenci yurdunun tanıtılması için annesine yardımcı olan Aleyna Tilki, broşür dağıtımı yaptığı esnada Kedicikler’den birinin gözüne takılıyor ve Kedicik Aleyna ile yakın bir ilişki kurma çabasına giriyor.

Kedicik, Aleyna Tilki’ye “Çok yeteneklisin, sen şarkı yapmalısın” diye övgüler yağdırıyor fakat Aleyna Tilki’nin annesi bu durum karşısında bir şeyler olduğundan şüpheleniyor.

Araştırmaları sonucunda söz konusu Kedicik’in Adnan Oktar’la bağlantısının olduğunu ve vaatlerin yalan olduğunu farkediyor, duruma el koyuyor.

Pop Bizde, Aleyna Tilki’nin kandırılmasına ve tarikata girmesine engel olan annesinin bu durumu yakın çevresine bahsettiğini söylüyor.

Exit mobile version