Athena Grubunun Gitaristi Kanser Tedavisini Tamamladı

Hakan Özoğuz tarafından paylaşılan videoda, tedavi sürecinin sonuna geldiğini ve iyileştiğini belirtti. Hakan Özoğuz, artık konserlerde, projelerde ve albümlerde yer almak istediğini ifade ederek hayranlarına veda etti.

Hakan Özoğuz, bir yıl önce lenfoma kanserine yakalanmıştı. Tedavi sürecine başladıktan sonra Özoğuz, sağlık durumu hakkında son gelişmeleri paylaştı.

‘’ Artık Konserlerde Görüşmek Üzere’’

Instagram hesabından paylaştığı videoyla Özoğuz, tedavi sürecinin sona erdiğini duyurdu. Özoğuz, video içerisinde şu sözleri dile getirdi: “Herkese merhaba. Sizlerle paylaşmak istediğim bir haberim var. Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve mutlulukla söyleyebilirim ki artık bu sürecin sonuna geldim. Her şey beklediğimiz gibi ilerliyor, Allah’a şükürler olsun. Bu zorlu dönemde benim yanımda olan aileme, sevdiklerime, arkadaşlarıma ve doktorlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca sizlerin iyi dilekleriniz ve dualarınız için de minnettarım. Yeni projelerde, konserlerde, albümlerde artık görüşmek üzere hoşça kalın “dedi.

Exit mobile version