Britney Spears, Justin Timberlake İtirafında Bulundu

#image_title

Dünyaca ünlü Britney Spears, çok gençken hamile kaldığını fakat sevgilisinin baba olmak istememesinde kaynaklı bebeğini aldırmak zorunda olduğunu söyleyen ünlü isim, bu deneyimi yaşadığı ‘en acı verici şeylerden biri’ olarak belirtti.

Geçtiğimiz sene evlendiği Sam Asghari ile boşanma aşamasında olan ünlü isim Britney Spears, ‘The Woman in Me’ adlı kitabında 1999-2002 seneleri arasında ilişki yaşadığı Justin Timberlake ile ilişkisine yönelik şok eden bir itirafta bulundu.

19 yaşındayken Timberlake’den hamile kaldığını açıklayan Spears, sevgilisinin baba olmak istemediğini söylemesi sonrası kürtaj olmak zorunda kaldığını duyurdu.

“JUSTIN’İ ÇOK SEVİYORDUM”

“Justin’i çok seviyordum. Her zaman bir gün birlikte bir aile kuracağımızı düşünmüştüm. Hamile kalmam, sadece bu hayalimi beklediğimden çok daha erkene çekmiş olacaktı” diyen Spears, sözlerine şöyle devam etti:

“DOĞRU BİR KARAR OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM”

“Eminim insanlar bunun için benden nefret edecek ama bebeği doğurmamayı kabul ettim. Bunun doğru bir karar olup olmadığını bilmiyorum. Eğer sadece benim kararım olsaydı, asla kürtaj olmazdım. Ama Justin baba olmak istemediğinden o kadar emindi ki…”

41 yaşında olan şarkıcı, kürtaj yaptırmanın şu zamana kadar yaşadığı ‘en acı verici şeylerden biri’ olduğunu da dile getirdi.

“BU ONU YİYİP BİTİRİYOR”

Jessica Biel ile evli olan 42 yaşındaki Justin Timberlake tarafından bu iddia ile ilgili herhangi bir cevap gelmezken; ünlü isme yakın kaynaklar, geçtiğimiz zamanlarda Justin’in Britney’nin kitabında açıklayacaklarından kaynaklı ‘endişeli’ olduğunu söyleyerek “Bu onu yiyip bitiriyor” denilmişti.

Exit mobile version