Candan Kardeşler Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama İddialarını Yalanladı

#image_title

İstanbul Emniyeti tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Candan kardeşler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Suç gelirleri aklama ve dolandırıcılık suçlamalarını reddeden kardeşler, verdikleri ifadede çete lideri Onur Apaydın’la ilişkilerini sonlandırdıklarını ve suçlamalardan haberdar olmadıklarını belirtti.

Nihal Candan Onur Apaydın ile ilişkisinin Uzun Zaman Önce Bittiğini Açıkladı

Nihal Candan, çete lideri Onur Apaydın’la ilişkisinin uzun zaman önce bittiğini ve Apaydın’ın gerçek adının Kaan Hamzaoğlu olduğunu kısa bir zaman önce öğrendiğini öne sürdü. Ayrıca Apaydın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ifade etti.

Candan kardeşler, çete mağdurlarını lüks restoranlarda güvence altına almaya yönelik iddiaları reddederek o dönem Onur Apaydın’ın Nihal Candan’ın erkek arkadaşı olduğu için bu yerlere gittiklerini savundu. Bahar Candan, kendilerinden başka ünlü isimlerin de aynı mekanlara gittiğini belirtti.

Dolandırıcılık ve Suç Gelirleri Aklama İddiaları

Candan kardeşler, polisin suç gelirleri aklama ve dolandırıcılık suçlamalarını kabul etmeyerek kendilerine sorulan isimleri tanımadıklarını belirtti. Bahar Candan, sosyal medya hesabındaki bir paylaşımın sorulması üzerine, “Espri amaçlı 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım” açıklamasını yaptı.

Emniyetten çıkarılan Bahar Candan, kameralara gülümseyerek polis aracına binerken Nihal Candan ise havaya bakarak sorulara cevap vermedi.

Exit mobile version