ÇGH Ekibinden Metin Pıhlıs, Kıvanç Talu’nun Mesajını İfşa Etti:

#image_title

Pıhlıs, Talu’nun projeden ayrılacağı zaman kendilerine “Sizin o fakir muhabbetinizi duymayacağım için çok mutluyum” yazdığını belirtti.

Sosyal medyada ‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’deki tiplemeleriyle ün kazanan Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu’nun yakın çevresini 100 milyon Türk lirası dolandırarak Portekiz’e kaçtığı öne sürüldü. Talu ile Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’deki eski rol arkadaşının kendilerine “Sizin o fakir muhabbetinizi duymayacağım için çok mutluyum” diyerek mesaj attığını duyurdu.

“SİZİN O FAKİR MUHABBETİNİZİ DUYMAYACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

ÇGH 2’nin sevilen oyuncularından olan Metin Pıhlıs, programda kısa bir zaman yer alan Kıvanç Talu’nun Çok Güzel Hareketler’den ayrılırken tüm oyuncuların bulunduğu mesaj grubuna yazdığı mesajı ifşalayarak “Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan ayrılırken hepimizin olduğu gruba, ‘Sizin o fakir muhabbetinizi duymayacağım için çok mutluyum’ deyip ayrılmıştı. Dolandırılamayacak kadar fakir olmamız onu sinirlendirmiş” ifadelerine yer verdi

NELER YAŞANDI?

Sosyal medyada Var Böyle Tipler hesabıyla ün kazanan ve son olarak Çok Güzel Hareketler 2’de oynayan fenomen ve oyuncu Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu’nun yakın çevresini 100 milyon Türk lirası dolandırarak yurt dışına kaçtığı iddiası ortaya atıldı. Reklam işiyle ilgilenen çiftin kurdukları şirketle ortaokul arkadaşlarından evlerinde çalışan kişiye kadar onlarca insandan para topladıkları ve sonrasında bir veda partisi yaptıkları öne sürüldü.

Talu çifti, “varboyletipler.offical duyuru” adlı yeni bir hesap açıp 1 Kasım tarihinde açıklama yapacaklarını belirtti. Hesaptan gerçekleştirilen açıklamada “Ana hesabımız kapatıldı ve 15 günlük bir sürecimiz bulunmakta. Bu süreçte yapacağım paylaşımlar hesabın yeniden açılmasına engel teşkil edebilir bu sebeple sizden biraz sabır ve bol paylaşım rica ediyoruz. 31.10.2023 00:00’da kafanızdaki tüm soruları detaylı bir video ile açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version