Dilan Polat Instagram Hesabını Neden Kapattı? Dilan Polat Battı mı?

#image_title

Dilan-Engin Polat çifti ve aileleri hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturmanın genişletildiği belirlendi. Polat çifti hakkında ‘Suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘Suç örgütüne üye olmak’, ‘Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak’ ve ‘Vergi Usul Kanunu’na muhalefet’ olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturmaya yer verildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise 13 şüphelinin mal varlıklarını suçlardan elde ettiğine yönelik somut delil olduğu kanaatine varırken şüphelilerin mal varlıklarına el konulup yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Dilan Polat Battı mı?

Polat’ın sahibi olduğu Rise and Shine Kozmetik’in sahte belge düzenleyicisi olduğu ve 3 tedarikçi şirketten toplam 225 milyon 743 bin liralık mal alışının gerçek olmadığı belirlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, eşi Engin Polat, Engin Polat’ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat, anneannesi Zehra Yılmaz, dayısının eşi Nilgül Yılmaz, Dilan Polat’ın kardeşleri Can Doğu ve Sinem Sıla Doğu‘nun da aralarında bulunduğu 13 şüpheli hakkında soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Dilan Polat Instagram Hesabını Kapattı mı?

7 milyon takipçili Instagram hesabını kapattığı belirlenen Dilan Polat’tan konu hakkında bir açıklama gelmezken yapılan yorumlardan dolayı böyle bir karar alındığı iddia edildi.

Exit mobile version