Dilek Taşı 19 Ekim Neden Yok? Dilek Taşı 7. Bölüm Ne Zaman?

#image_title

Başrollerinde Salih Bademci ile Hazal Subaşı’nın oynadığı Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Dilek Taşı’dan izleyenleri üzen bir haber geldi. Dilek Taşı’ın 7. yeni bölümünün Kanal D yayın akışından çıkarıldığı belirlendi.

Dilek Taşı Neden Yok?

Dilek Taşı dizisinin yeni bölümünün Gazze’de yaşanan hastane katliamı sonrasında yayınlanmayacağı yerine eski bölümünün verileceği kaydedildi. Yani 19 Ekim akşamında yayınlanması beklenen Dilek Taşı 7. bölüm gelecek hafta 26 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

Dilek Taşı 7. Bölüm Özeti

Ömer, Figen’e Cemre’nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatır. Figen bu gerçeğin arkasından ne yapacağını bilemez haldedir. Macide ile yüzleşmeye karar verir… Figen Cemre’yi kurtarabilmek için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan’ı nasıl kurtaracaktır? Diğer taraftan Kenan ve Sevda’nın öpüştüğüne şahit olan Asuman bu gerçeği Figen’e söyleyecek mi?

Mustafa ise farkında olmadan Figen’i de kendisi ile birlikte geri dönüşü olmayan büyük bir tehlikenin içine atar… Figen ve Mustafa nasıl bir tehlikenin içine düşecek?

Exit mobile version