Dilek Taşı Cemre’yi Neden Evlatlık Aldılar?

#image_title

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile yeni sezonun başarılı yapımları arasında gösterilen Dile Taşı dizisinde Cemre’nin evlatlık alınması acı dolu bir hikayenin başlangıcıdır. Yaşanan bu olayla beraber dizinin hüzünlü bir hale gelmesi sonrasında Rona ailesinin bu hareketi oldukça merak edilmiştir.

Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Perihan Savaş’ın yer aldığı Dilek Taşı dizisi her Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında izlenme oranlarını alt üst etmektedir. Özellikle dizinin çocuk oyuncularından Cemre Yılmaz karakterine hayat veren Lena Naz Kalaycı’nın performansı çok beğenilmektedir.

Senaryodan ötürü gerçek ailesinden kopan ve Rona ailesi tarafından evlatlık alınan Cemre’nin bundan sonraki yaşamında neler olacağı izleyenlerce merak edilmektedir.

Cemre Neden Evlatlık Alındı?

Mustafa’nın tutuklanmasıyla kimsesiz kalan Cemre öncelikle Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilmiştir Bu sırada hasta olan Sinan’a arkadaşlık etmesi adına bir çocuğu evlat edinmek isteyen Rona ailesi Cemre’yi seçmiştir. Macide ve Rüçhan Cemre’yi evlat edinirken artık onun için bambaşka bir yaşamın kapıları açılmıştır.

Lösemi hastası olan ve tedavi gören Sinan’ın yalnız kalmaması, Rona ailesinin Cemre’ye karşı duydukları şefkat ve merhamet, O’nun evlatlık alınmasındaki en önemli nedenler arasındadır.

Exit mobile version