Dilek Taşı Gerçek Hikaye Mi, Uyarlama Mı?

#image_title

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Dilek Taşı dizisi her bölümüyle büyük ilgi görmekte. Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Perihan Savaş’ın oynadığı dizinin usta oyuncu kadrosu ve senaryosu da ilgi çekmekte.

Dilek Taşı Dizi Konusu

İstanbul’un bir gecekondu mahallesinde hayatlarını devam ettirmeye çalışan Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre için artık her şey bambaşka olacaktır. Canan’ın amansız bir hastalığa yakalanmasıyla hayatları alt üst olan aile için acilen ameliyat şarttır. Mustafa ise para arayışına girmiştir. Çalıştığı fabrikanın lokavttan dolayı kapalı olması Mustafa’yı yıldırmamıştır.

O zaman kadar kimsenin önünde boyun eğmeyen Mustafa’nın artık başka çaresi kalmamıştır. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bularak aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yol koyulan Mustafa, parayı alarak karısını ameliyat ettirmek istemektedir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını derinden etkileyecektir.

Dilek Taşı Hikayesi Gerçek Mi?

Pastel Film tarafından hazırlanan Dilek Taşı dizisinin senaryosu Can Sinan’a aittir. Yönetmenliğini Altan Dönmez ve Volkan Kocatürk’ün üstlendiği dizisinin hikayesinden gerçek olup olmadığı bilinmemektedir. Yinede dizinin geçtiği dönemdeki yıllarda bazı olaylardan esinlenildiği de bir gerçektir.

Exit mobile version