Dolu Kadehi Ters Tut Red Bull Jukebox Studio Session’da Şarkılarını Yeniden Yorumladı

#image_title

Red Bull’un açıklamasına göre, grup, bu özel sahnede seyircilerin her an etkileşimde bulunabileceği bir atmosfer yaratmayı amaçlayan “Red Bull Jukebox Studio Session”lar ile sevilen şarkılarını yeniden yorumladı.

Samsung Galaxy işbirliğiyle gerçekleşen “Red Bull Jukebox Studio Session”ın ilk bölümünde, Dolu Kadehi Ters Tut, en çok beğenilen şarkılarından “Madem”i reggae tarzında, “Hiç İyi Değilim”i elektronik tarzında ve “Islansın”ı rock tarzında seslendirdi. Bu özel versiyonlar, Red Bull TV, redbull.com ve Dolu Kadehi Ters Tut’un YouTube kanalından izlenebilir.

Dolu Kadehi Ters Tut ile özel röportajın yer aldığı kamera arkası filmi ise Samsung’un amiral gemisi akıllı cihazlarından Galaxy S23 Ultra ile çekildi. Red Bull Jukebox Sahnesi’nin partnerlerinden biri olan Samsung, yarın gerçekleşecek konserde özel bir deneyim alanı ile de yer alacak.

Red Bull’un müzikseverlere yepyeni bir konser deneyimi yaşattığı global müzik etkinliği Red Bull Jukebox Sahnesi için heyecan artıyor. Seyirciler, etkinlik öncesinde sosyal medyadan ve redbull.com/jukebox üzerinden online olarak katılacakları oylamalar ve etkinlik esnasında gerçekleşecek canlı oylama sistemiyle de şovun bir parçası olurken, diledikleri şarkıları farklı tarzlarda dinleyebilecek.

Exit mobile version