Eski Aşıklar Survivor’da Buluşuyor! Ogeday Sonunda Nisa’ya Kavuşuyor

#image_title

Survivor 2024’te eski aşıklar yeniden kavuşuyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor yarışmasına katılacak isimlere yenilerinin ekleneceği konuşulurken ortaya atılan bir iddia şok etkisi yarattı. Ogeday’ın yeni yarışmada olması kesinleşirken Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile bir görüşme gerçekleştiren Ilıcalı’nın bu isimden onay aldığı iddia edildi.

Eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile aynı sezon içerisinde yarışan Nisan’ın adı kısa bir süre sonra Ogeday ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkili kısa bir süre sonra ilişkilerini herkese ilan ederken Nisa ile Odegay’ın teknede çektirdikleri pozlar hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştı.

Aşklarını Duyurmuşlardı

Nisa Bölükbaşı ilk olarak hakkında çıkan iddialara, “Çıkan haberlere evet de demiyorum, hayır da demiyorum; havada bırakıyorum” demişti. Ancak kısa bir süre sonra Ogeday’ın romantik doğum günü mesajında, “Masal 24 sene önce tam bugün başladı. Mutlu sonla biten değil mutlu mutlu devam eden masalın kahramanı iyi ki doğdun” demesi ikilinin aşklarını kanıtlayan en önemli belge oldu.

Ancak evlilik iddiaları ile gündeme gelen ikili bir süre sonra sosyal medyada birbirlerini takipten çıkararak fotoğraflarını sildi.

Şimdiler ise Survivor 2024 yarışması için geri sayım devam ederken kadroya dahil olan isimler arasında yer alan Ogeday Girişken ile Survivor 2022 şampiyonu eski aşkı Nisa Bölükbaşı’nın yeniden buluşup buluşmayacakları merak konusu haline geldi.

Exit mobile version