Esra Erol’da Programında Aldatma Konusu Gündeme Oturdu! İkizlerin Babası Farklı Kişiler!

#image_title

Esra Erol’da programına Batman’dan gelip katılan Betül Yurulmaz aldatıldığı belirterek yardım istedi. Yurulmaz, 12 yıllık eşi Veysel Yurulmaz ile severek evlendiklerini, bir erkek çocuklarının olduğunu, evliliklerinin son senelerde kötüye gittiğinden bahsetmişti. Veysel Yurulmaz 3 yıl önce Batman’dan İstanbul’a çalışmak için gitmişti, bir zaman sonra Özge isimli kadından ikiz çocuklarının olduğu öğrenilmişti.

Tek Şartı DNA Testi Yapılması

Taraflar günlerce Esra Erol’da programında karşı karşıya geldi. Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan beraberliğine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül’den boşanmak istediğini söylemişti. Betül’ün de boşanmak için tek bir isteği vardı. O da ikiz bebeklere DNA testinin yapılmasıydı.

Test Yapılmasını Kabul Etmişti

İkiz bebekleri “Bu işin içine sokmak istemiyorum” diye konuşan Özge, ilk önce DNA testini kabul etmese de sevgilisi Veysel’in Betül’den ayrılması için ikiz bebeklere DNA testi yapılmasını sonunda kabul etmişti

Hayrete Düşüren Olay Yaşandı

Veysel ve ikiz bebekler arasında yaptıkları DNA testi sonucunda, Veysel ikiz bebeklerden sadece birinin babası çıktı. Tıp dünyasını şoka sokan bu olayda herkes şaşkına döndü.
Veysel’in beraber olduğu Özge Çelik yayına bağlanarak, “Ben Veysel’e aşığım ayrılmayı düşünmüyorum. Veysel karısından boşanacak.” diyerek gergin ortam yarattı.

Exit mobile version