Hepsi Güzellik Merkezi Açarak Zengin Oldu

#image_title

İstanbul Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Engin ve Dilan Polat çiftinin 4 yıl önce fenomen arkadaşlarıyla çektiği fotoğraf, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanan çiftin, fotoğrafta yer alan arkadaşlarıyla ortak bir özelliği ortaya çıktı: Güzellik merkezi açarak kısa sürede zenginleşmek.

Dilan Polat’ın 2019 yılında çektiği karede yer alan isimler arasında Sıla Doğu, Merve Nur Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Öztürk, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit bulunuyor. Masadaki fenomenler, zamanla Dilan Polat’ın açtığı güzellik merkezlerine ortak olma yolunu seçerek lüks bir yaşama adım attı.

Merve Nur Akyüz ve Yavuz Selim Korkut çifti, Dilan Polat’ın Karabük, Sakarya ve İstanbul Pendik’teki şubelerini işletiyor. Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit, Bakırköy ve Kocaeli Gebze’deki şubeleri franchise yöntemiyle devraldı. Eylül Öztürk ve Nez Demir ise kendi güzellik merkezlerini açarak kısa zamanda servet sahibi oldular.

Exit mobile version