Herkesin Merak Ettiği Gizli Partilere Hangi Ünlüler Katılıyor? Kimler Kimler Orada?

#image_title

Milyonerlerin, iş insanlarının ve birçok üst düzey ismin bu gizli partileri tercih etmesinin en önemli sebebi gizliliğin ön planda tutulması. Kimlikleri gizli tutulan katılımcılar için bu partiler cazip hale geliyor.

Ultra zengin isimleri ağırlayan bu ultra zengin partilerin davetli listeleri de oldukça kalabalık. Bu liste sanayi devleri, milyarderler, kendini kanıtlamış ünlüler ve hatta çok önemli siyasi kişilikleri de kapsıyor.

Şan, Şöhret, İhtişam: Hepsi Bir Arada

Sadece konukların ihtişamı yetmiyor. Organizasyonun da ihtişamı gözleri kamaştırıyor. Michelin yıldızlı şeflerin sunduğu yemekler, lüks dekorlu mekanlar, tüm dünyanın gözdesi olmuş şarkıcıların sahne performansları ve daha neler neler. İşte bütün bu eğlence, tamamen lüks, tamamen gizli bir şekilde davetlilere ev sahipliği yapıyor.

Güvenlik önlemleri de hat safhada. Partiye giriş sırasında içeriden fotoğraf ya da görüntü alınmaması için tüm davetlilerin teknolojik cihazlarına el konuluyor.

Haber yapmak isteyen paparazzilerin de önüne geçmek amacıyla eğlence mekanının çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınmakta.

Tepkiler De Durmuyor

Ekonomik düzeylerin bu kadar dengesiz olduğu bir dönemde yapılan bu ultra lüks partiler bazı kesimler tarafından hoş karşılanmıyor. Ekonomik gücü çok olmayan, hayatını idame ettirme mücadelesi veren kesimle; şan, şöhret ve ihtişam dolu partilerde eğlenen süper zengin kesimin arasındaki bu uyumsuzluk eleştirilere açık kapı bırakıyor.

Bazı kesimler, dünya çapında zenginliğini kanıtlamış bu isimlerin yaptıklarının daha detaylı incelenmesi gerektiği görüşünü öne sürüyor. Zenginliğiyle ağızları açık bırakan bu isimlerin toplumsal sorunlar ve dünya çapında yaşanan krizlere yönelik çözüm odaklı yaklaşmaları gerektiğini düşünüyorlar.

Exit mobile version