James Bond Yıldızı 2 Yıldır Sakladığı Sırrı Açıkladı

Efsane haline gelen “James Bond” serisinin 25’inci filmi Ölmek İçin Zaman Yok filmi, bilindiği üzere pandemi nedeniyle gösterimi ertelenen filmler arasında yer alıyordu. Hatta öyle ki film tam 2 yıl ertelenmiş, bu noktada sızıntıya sebep olmamak için de ciddi önlemler alınmıştı. Filmin yıldız kadın oyuncularından Lea Seydoux, filmin konusunu saklarken büyük baskı hissettiğini ve bu denli uzun bir süre boyunca sessiz kalınmasına rağmen hiç sızıntı yaşanmamasına çok şaşırdığını söyledi. Eylül 2021’deki vizyon tarihinden önce filmin konusunun hayranlara sızdırılması durumunda filmin mahvolacağını söyleyen Saydoux, son filmde olay örgüsünün gizemini korumaya başardıklarını söyledi:

Eğer sır ortaya çıkarsa… Tanrım! Belki bazı insanlar biliyordu. Bilmiyorum ama çok şaşırdım. Çünkü sırrı çok uzun süre saklamak zorunda kaldık.

56 Milyon Dolarlık Gelir Elde Etti! 

Serinin meşhur başrolü Daniel Craig’in son kez canlandırdığı 007 James Bond rolüyle Ölmek İçin Zaman Yok filmi, tüm zamanlara kafa tutan bir hasılat elde etmişti. 250 milyon dolarlık bir masrafla çekilen film, ABD’deki açılış haftasının sonunda 56 milyon dolar kazanmıştı.

Exit mobile version